Beste brasilianske kaffe i 2021

Vi fikk i år æren av å være dommere i årets kvalitetskonkurranse for kaffebønner, for Pinhal og Ouro Fino regionen i Minas Gerais. Vi ble spurt om vi kunne lage noen videoklipp for seansen. Norsk er ikke spesielt gangbart i Brasil, så kommentarene er på Engelsk. Videoen har vi laget for deltakerne i Brasil som har fått en tekstet utgave.

Høyeste kvalitet vi noen gang har fått fra Brasil

Vinneren har nok en SCA score tett oppunder 90. Kanskje over. Selv om den som for oss kom inn som nummer 2 også var meget bra, over 88, var det en vesentlig forskjell. Det som for oss var vinneren var en søt kaffe. hadde mange spennende smaker. Noter av blåbær, papaya og mango. En uniform kaffe. En “clean cup”

Julekaffen i år kommer ikke fra Afrika

Ofte er det kenyansk til jul, men i år blir det nok brasiliansk for mange. Du skal lete lenge etter en afrikansk kaffe som matcher det beste fra Brasil i år!

Takk til Falcafe og Steve Olsen hos Storm Kaffe

Takk til vår leverandør over flere år som har sendt oss kaffe som blir brent fra Svolvær i nord, til Kristiansand i sør. En spesiell takk til Steve hos Storm Kaffe som bistod med sin ekspertise under cuppingen, lørdag 23. oktober.

Hvem ble den offisielle vinneren?

Det får vi vite når konkurransen er avsluttet, 29, oktober. Kom gjerne tilbake for å se hvem som vant, og hvem de er. Ønsker du å bestille kaffebønner så ta gjerne kontakt. De som kjøper fra oss vet at vi er ekstremt konkurransedyktig når det kommer til pris. Det er ikke uten grunn at kaffe fra sorze4 finnes i alle supermarkeder, og convenience stores (kiosker) i Norge. Selges som TINE iskaffe. 

 

Discover more from sorze4.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top