Amazon Secret Natural Energy

 

I forbindelse med at vi sponser MMA Champion, Tony Fox, har vi laget en energidrikk som vil ha det du finner i de fleste energidrikker på markedet, med unntak av syntetisk koffein. 

Det vil være rikelig med naturlig koffein i drikken, det forventes jo av en energistimulerende drikk. 350 mg/liter, med Taurin, Inositol og B-kompleks (B1 Thiamine, B2 Riboflavin, B3 Niacin, B5 Calcium Pantothenate, B6 Pyridoxin) så blir dette en topp drikk til den som ønsker et energikick.

Naturlig koffein fra camellia sinensis

Grønn te ekstrakt, Catechin er en phytonutrient i poyphenol familien og har en kraftig antioksidant reaksjon. Catechin finnes naturlig i flere næringsmidler. Den vi benytter henter vi fra te planten. Vi mener det er bedre enn syntetisk kaffein som man finner i de fleste energidrikker på markedet.

Uten sukker!

En energidrikk uten sukker, det høres kanskje ikke logisk ut. Sukker har jo mange kalorier og hjelper selvsagt til når sukkerlagrene i muskulaturen skal gjenopprettes, men man inntar gjerne mer enn det. Vår energidrikk har istedet vannløselig prebiotisk kostfiber som inneholder noe kalorier, men som er mer tungfordøyelig og bra for den som ønsker å “blåse liv” i fordøyelsen. 1 gram hver dag i 4 uker gir 6 ganger mer av de gode tarmbakteriene!

 

Scroll to Top