Claudia Münch JustSweet i Europa

Litt mer konkurranse, større utvalg enn det man har i Norge, det kan man kanskje trygt si når man ser Claudia Münch JustSweet i butikkene lenger sør i Europa. At man er den eneste som er universal, kan brukes til alt sukker brukes til, det hjelper selvsagt på når kunden skal velge. Noe tid må man selvsagt regne med for at produktet skal bli forbrukernes favoritt. Men det er der det ser ut til å gå.

Mer for pengene

Ser man bare på prisen så er vårt produkt blant de dyreste, men regner man om til søthet i forhold til sukker, da blir bildet et helt annet. En søtning som er tilsvarende sukker og koster 70 kroner per 300 gram, blir jo dyrere når vårt produkt som tilsvarer 2,5 til 5 kg sukker koster det samme. Allikevel er det ikke så lett å se det med en gang, så der har vi en jobb å gjøre.

Inne i Eurospar og Megaspar

Spar er en dagligvarekjede vi har også i Norge. Den styres av Norgesgruppen. Vi er ikke der nå, men det er jo litt større forhold lenger sør i Europa. Større butikker og flere kunder. Positivt er det at det blir stadig flere butikker som kan tilby vårt produkt.

Corona lager litt krøll i markedsføringen

Når man lanserer et produkt er det alltid bra å kjøre butikkdemo, men pga. viruset som florerer er det utelukket. Før eller senere vil det være et tilbakelagt problem, og da forventer vi at vi får spredt budskapet raskere.

Discover more from sorze4.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top