Coffee growers are selecting coffee beans that are exposed to th
Hvor mye sporbarhet vil du ha?
27. november 2019
Geisha fra Flor de Apia
15. desember 2019
100.000 norske kvinner og menn har tjenestegjort i internasjonale operasjoner i mer enn 40 land, i 4 verdensdeler – I nesten hundre forskjellige operasjoner.

Vi mener disse fortjener en påskjønnelse. Noe ikke alle får. Vi har derfor valgt å gi alle disse 20% rabatt i vår nettbutikk og håper de finner en god kaffe, eller noe annet de liker blant våre produkter.

For å få rabatten må du registrere din E-postadresse, og på en eller annen måte dokumentere at du er en veteran. F.eks. med veterankortet som i tillegg til å gi rabatt i vår nettbutikk gir veteraner rabatter hos mange andre som også setter pris på deres innsats for Norge og for fred i verden.

Vi selger grønne kaffebønner til mikrobrenneri i hele Norge. Foretrekker du å handle i butikk kan du gå til produsentene vi vil legge ut her. Du behøver ikke å registrere deg her for å kjøpe hos våre forhandlere. Først ut med 20% rabatt til veteraner er (i alfabetisk rekkefølge):

Fjellbrent Kaffebrenneri
Øvre Åsen, 6310 Isfjorden

Storm Kaffe
Jarleveien 8, 7041 Trondheim

  Registreringsskjema veteraner Last gjerne opp et bilde av ditt veterankort for å forenkle verifisering (JPG, PNG eller PDF)

   

   

  Comments are closed.

  ×

  Hello!

  Please click one of our representatives below to chat on WhatsApp or use our contact form.

  ×