sorze4 til USA

Å nå ut i det amerikanske markedet fra Trondheim er kanskje ikke den enkleste oppgaven, men vi har i dag inngått en avtale med selskapet International Marketing Company (IMC), for våre produkter som “The Amazon Secret”, Jìangyóu og produkter fra vårt datterselskap JustSweet som nå vil bli markedsført i USA av tidligere direktør i ConAgra og visepresident for salg fra Bevolution Group.

Vi har tro på en litt utradisjonell inngang til det amerikanske markedet. Ett skritt om gangen vil hjelpe oss til å oppnå våre mål og vår visjon.

Som i de fleste andre land: Høyt forbruk av sukker

Som i mange andre land er det også i USA et høyt forbruk av sukker. Forbrukere ser etter sunnere mat og drikkevarer, og de har spesielt fokus på sukkerreduksjon. Faktisk er 60% av amerikanerne opptatt av å redusere kalorier fra sukker, men da helst ikke på bekostning av smaken.

JustSweet smaker som sukker, men har et lavt kaloriinnhold og kan i de fleste produkter erstatte sukker, uten å endre smaken.

IMC vil ha hovedfokus på å promotere vårt brand “the Amazon Secret”, naturlige drikker med lavt kaloriinnhold og vår sukkererstatning JustSweet.

For the Amazon Secret vil vi gå inn i high-end delen av markedet, hvilket betyr at produktene vil være 100% naturlig, med 100% naturlig søtning. Ingen konserveringsmiddel.

Discover more from sorze4.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top