Sertifiseringer

Integrert styringssystempolicy

Vår partner, Cia. Cacique de Café Solúvel er et brasiliansk selskap som utvikler, produserer og selger kaffe produkter: brent kaffe, kaffeolje, kaffeekstrakt og løselig kaffe (spraytørket, frysetørket og
agglomerert) i nasjonale og internasjonale markeder. I Norge har selskapet vært representert av grunnleggerne av Sorze4 AS i mer enn 15 år.

Cacique er fullt forpliktet til:
Å forbedre kvaliteten og sikkerheten til produktene; Sørg for samsvar med alle gjeldende kunder standarder, lovpålagte, regulatoriske og juridiske krav, ta sikte på tilfredsstillelse av interessenter: kunder, ansatte, leverandører, samfunnet og aksjonærer; Gi et etisk, sosialt rettferdig, trygt og sunt arbeidsmiljø, fremme utviklingen av våre ansatte og den fortsatte forbedringen av prosesser; drive ansvarlig og på en bærekraftig måte, beskytte miljøet og forhindre forurensning gjennom effektiv forvaltning av alt miljø aspekter, spesielt av industrielt og fast avfall, karbonutslipp og ansvarlig bruk av naturlige ressurser.

Sertifikatet bekrefter at selskapets Food Safety Management System er implementert i samsvar med kravene i Food Safety System Certification (FSSC) sertifiseringsordningen, som inkluderer ISO 22000, ISO/TS 22002-1 og tilleggskravene i FSSC 22000.

Sertifikatet bekrefter at selskapets kvalitets-styringssystem er implementert i samsvar med kravene i ISO 9001-standarden, noe som viser selskapets forpliktelse til kvalitet og kundetilfredshet, samt forpliktelse til kontinuerlig forbedring.

JAS – Japanese Agricultural Standard-sertifiseringen tilsvarer sertifisert økologisk produksjon for det japanske markedet og regulert av Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries – MAFF i Japan.

SEDEX – Supplier Ethical Data Exchange er en internasjonal online database for å dele den etiske ytelsen til organisasjoner i globale forsyningskjeder.

Kosher-sertifikatet bekrefter at produktene som produseres av selskapet overholder de spesifikke normene som styrer det ortodokse jødiske kostholdet.

Halal-sertifikatet bekrefter at produktene produsert av selskapet er i samsvar med kravene i islamske standarder.

Denne sertifiseringen anerkjenner at selskapet håndterer sertifiserte produkter på en ansvarlig måte, og sikrer sporbarhet gjennom hele prosesskjeden.

Fairtrade-sertifisering har som mål å garantere praksisen med rettferdig handel, og bidra til utviklingen av produsenter og landarbeidere.

Den ØKOLOGISKE sertifiseringen tar sikte på å sikre behandling av mat i henhold til reglene og praksisene for økologisk produksjon, sikre forbrukeren dens opprinnelse fri for kjemisk forurensning, respekt for miljøet og arbeideren. Det er 4 sertifikater: USA (amerikansk), EU (europeisk), BR (brasiliansk) og DEMETER (biodynamisk, kommersialisert globalt).

Scroll to Top