Om Cia. Cacique

En fremtidsrettet visjon med et mål om å opprettholde egne standarder og verdier

Produserer den beste instant kaffen i Brasil (og kanskje i hele verden)

For å betjene det internasjonale markedet

Å være en referanse innen bærekraft

Klar for fremtiden

 

Cacique har to fabrikker som opererer 24 timer i døgnet, 365 dager i året, begge i Brasil. De er konkrete tegn på selskapets ekspansjon og dets betydning for Brasil og verden. Begge mottar konstant investering i innovasjon og banebrytende teknologi.

Som et resultat fortsetter selskapet å skille seg ut fra konkurrentene og er fortsatt ledende innen produksjon og eksport av brasiliansk instant kaffe.

Londrina

Paraná

Anlegget i Londrina ligger i industriparken Horácio Sabino Coimbra, rett ved inngangen til byen Londrina (PR), og puster ut sin deilige kaffearoma gjennom luften og fortryller besøkende og innbyggere som passerer gjennom denne regionen.

Grunnlagt i 1959, av Horácio Sabino Coimbra, regnes det frem til i dag som en av de største oppløselige kaffeindustriene i verden, med et enkelt anlegg, med kapasitet til å behandle daglig, 70 tonn løselig kaffepulver, agglomerert og frysetørket kaffe, kaffeekstrakt og kaffeolje.

Anlegget gjenspeiler selskapets historie og er legemliggjørelsen av dets vekst, fortreffelighet og innovasjon.

De første maskinene ble prosjektert av en nordmann utdannet ved NTNU i Trondheim.

Linhares

Linhares

Espírito Santo

I andre halvdel av 2021 startet Cacique driften av en annen produksjonsenhet, og forsterket sin kontinuerlige investering for innovasjon, teknologi og ekspansjon.

Det nye hovedkvarteret, som ligger i byen Linhares (ES), har et areal på 500 tusen kvadratmeter og produserer i gjennomsnitt 12 tusen tonn løselig kaffe per år.

Espirito Santo-staten ble ansett som den største produsenten av Conilon-kaffe i landet, og havnestrukturen var også avgjørende for virksomheten. En slik privilegert beliggenhet er avgjørende for å møte industriens eksportkrav.

sorze4 og Cacique

Siden 2005 har sorze4 as vært den offisielle representanten for Cacique, en av verdens største kaffeprodusenter, i Norden. Sorze4 as har solgt Caciques kaffe til profesjonelle kunder og dagligvarekjeder i Norge, Sverige, Sveits, Hellas, Tyrkia, Saudi Arabia og andre land.

En av sorze4 as sine mest kjente kunder er TINE, som bruker Caciques kaffe i sin populære iskaffe. TINEs iskaffe produseres nå i Caciques anlegg i Linhares, Brasil,

Scroll to Top