I mai er vi i Porec Kroatia

Det kan jo se ut som en ferietur…

Men det er det ikke når vi fra 28. april til 4. mai reiser til det som for mange er en feriedestinasjon. Poreč Kroatia hvor vi møter vår distributør for Balkan, Østerrike og Italia, Univerzal commerce Ljubljana d.o.o.

Vår prebiotiske naturlige lavkalori sukkererstatning har siden før pandemien vært tilgjengelig i balkanske land som Slovenia og Kroatia. Lanseringen skjedde like før pandemien tok kontroll over verden, så vi fikk aldri muligheten til å drive den markedsføringen vi ønsket med sampling i supermarkedkjeder som Interspar.

JustSweet er et miljøvennlig alternativ til sukker

Hvis vi har som utgangspunkt at sukker ikke alltid er sunt ville vi kunne si at det er et sunnere alternativ, men helsepåstander krever en forhåndsgodkjenning fra EFSA, hvis de skal brukes i EU/EØS.

 

Å si at JustSweet er mer miljøvennlig enn kunstig søtning er ingen overdrivelse

Forskning dokumenterer AT kunstige søtstoffer kan stoppe fotosyntesen i planter, hvilket vil kunne medføre et problem for matproduksjonen i landbruket og for alger som er nederst i næringskjeden i havene. Alger er mat for småfisk…

Forskning viser at kunstig søtning er den nye usynlige forurensningen. Vi kan rense havene for plast, men hvordan skal vi kunne rense havet for sukralose som fortsatt vil være der minst 10 år etter at det er konsumert og sluppet ut.

Hvis det er interessant å vite mer om hvordan slike søtningsstoffer forurenser kan du lese mer om det på en egen side her på vårt nettsted.

Discover more from sorze4.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top