Grønne kaffebønner til Oslo 29. juni

Fazenda Boa Vista | Porto Feliz, São Paulo

Mundo Novo og Yellow Catuai (SCA 82,5) | NY 2 – Screen 17/18 | UTZ sertifisert*

Vi har tatt inn flere containere fra gården Fazenda Boa Vista de siste årene. Gården er ikke bare en kaffeplantasje, men også et bolig- og feriested som ligger på en 750 hektar stor eiendom i Porto Feliz, 100 km fra byen São Paulo, i Brasil. Det består av et hotell, private villaer, spa, barneklubb, rideklubb , klubbhus, idrettssenter, dyrehage, to 18-hulls golfbaner, klubbhus, svømmebasseng og 242 hektar skog med utallige innsjøer1.

Boa Vista er en av de mange kaffeprodusentene som er sertifisert av UTZ, en global standard for bærekraftig kaffedyrking. Han har et individuelt gårdsbruk som har en gyldig UTZ-lisens*

Kun 2 paller á 720 kg tilgjengelig i dag 26. juli, 2023.

Pris er ved kjøp av full pall 59,90 Kr/Kg – FOT Oslo

Vi og mange av våre kunder mener denne kaffen holder en merkbart bedre standard enn det som selges som Santos Diamond fra de store traderne i Europa.

Sensory Profile

[3d-flip-book mode=”fullscreen” id=”41482″][/3d-flip-book]

Hvorfor velge UTZ/Rainforest Alliance sertifisering fremfor Max Havelar Fairtrade?

Det er mange grunner til å velge UTZ og Rainforest Alliance sertifisert kaffe over Max Havelar Fairtrade. Her er noen av dem:

Som du kan se, er UTZ og Rainforest Alliance sertifisert kaffe mer ansvarlig, bærekraftig og sporbar enn Max Havelar Fairtrade. Hvis du vil nyte en god kopp kaffe med god samvittighet, bør du velge UTZ eller Rainforest Alliance merker når du handler.

*Dette er vår siste import av UTZ sertifisert kaffe fra Brasil. Varepartiet er egentlig Rainforest Alliance sertifisert (Se PDF) UTZ er fusjonert med Rainforest Alliance som vil være den valgte sertifiseringen for oss fremover.

Container ankommer Oslo 29. juli (2023).

Discover more from sorze4.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top