Claudia & Golden Waffles i avisen Nidaros

Helt rett ble det nok ikke, men vi takker for omtalen og interessen!

Hadde vi fått en mulighet til gjennomlesning ville vi fått korrigert det som er skrevet i avisen Nidaros (betalingsmur), i forhold til Storm Kaffe, men det fikk vi ikke muligheten til, så vi presiserer her;

Vi er (beklageligvis) ikke medeier, eller på annen måte delaktig i driften av Trondheims beste kaffebrenneri, Storm Kaffe. Kaffebrenneriet er en verdsatt kunde som av oss kjøper det beste Brasil har å by på av kaffebønner og vi leier lagerplass hos Storm Kaffe.

Ikke helt som tradisjonelle “norske” vafler

Waffles with berries and fruit

Vaffelen, slik vi kjenner den i dag, hjerteformet med ruter har sin opprinnelse i Belgia. Belgia er stedet hvor vi i dag kjøper vaffelmiksen som de fleste vil oppleve som litt mindre søt og sukkerholdig enn den tradisjonelle norske vaffelen. Det er fordi det ellers vil kunne bli for søtt, for på toppen av vaffelen bruker man gjerne is, krem, og bær. Det du liker best.

Mobilstyrte vaffeljern

Hvorfor skal man styre vaffeljernet fra mobiltelefonen? Vel det er flere grunner til det, utover statistikk og serviceinstillinger. Brukeren vil enkelt kunne justere temperatur og baketid, og den som har mer enn en type vaffelplate, amerikansk, belgisk, Liege, bubble waffle, eller iskrem-kon, disse har forskjellig tykkelse, og da må man derfor bruke forskjellig steketid for å få best mulig resultat. Og det er hele poenget; 

Våre vafler skal være de beste på markedet og vi skal ha det beste konseptet

Vaffelbakeren koster godt over 10.000 kroner, så det er naturligvis ikke noe man bør investere i for å ha på kjøkkenbenken i private hjem. Vi selger ikke vaffelbakerne. Kundene som er kaffebarer, restauranter, hoteller, bensinstasjoner, og andre, de låner vaffelbakeren med en betingelse om å kjøpe vår originale belgiske vaffelmiks.

Scroll to Top