Vår instant kaffe

Spraytørket

Dette løselige kaffepulveret, laget med de beste brasilianske bønnene, tilbyr et produkt med flere smaksprofiler. Godt egnet for industrielt bruk og kaffemaskiner.

Agglomerert

Også kjent som granulert, en prosess som gir et mer sofistikert og elegant produkt, samtidig som den deilige aromaen og smaken til de beste kaffene opprettholdes.

Frysetørket

Kun vann fjernes under sublimerings-prosessen i et høyvakuumkammer, og produserer en førsteklasses kaffe med den originale smaken og fyldige aromaeffekten. Denne kaffen selges til verdens mest krevende gourmetmarkeder.

Kaffeolje

Kaffeolje, en eterisk olje, produseres med en raffinert metode for kaldpressing av kaffebønnene. Populær innen kosmetikk, hudpleie. Kaffeolje brukes til å fjerne fett fra filteret i espressomaskinens trakteenhet.

Innpakninger

I tillegg til å selge i bulk, tilbyr vi også tilpasset emballasje og etiketter for de enkelte kunder. Glass, doypacks (pakkes i Norge) og sticks (pakkes i Norge).

Bulk

Den beste løselige kaffen tilgjengelig i bulk på supersekk eller kartong. For kunder som skal bruke kaffe industrielt for å produsere egne produkter.

Sertifisert kvalitet

Den strenge forpliktelsen til kvaliteten på hvert produkt som leveres og til bærekraft og kontinuerlig forbedring bekreftes av oppnådde sertifiseringer

Bygg ditt eget varemerke

Vi tenker på bekvemmeligheten til våre kunder, og har en markedsavdeling som utvikler tilpassede kaffemerker for hver kunde. Tjenesten inkluderer opprettelse av den visuelle identiteten, logo, etiketter og fraktesker og er ideell for de som ønsker kvalitet på en enkel måte.

Boks

50g, 100g, 200g

Standard glass

50g, 100g, 200g

King glass

50g, 100g, 200g

Poser

40g, 50g, 100g, 200g*
Alt over 100g pakkes bare i Norge

Stick

Porsjonspakning

Stick i en boks

25 x porsjonspakning

Stick i en boks

100 x porsjonspakning

Scroll to Top