Anbefalt av Tony Fox, MMA Champion
11. september 2020
Sitio São Rafael – Red Catuai
17. september 2020
Vis alle

Sitio Bela Vista – Red Catuai

 I skrivende stund er det forsatt tidlig for den som leter i Brasil etter spesialkaffe med høy score, men det begynner å komme noe på markedet, men dette er kaffen alle vil ha nå. Det beste av brasiliansk spesialkaffe står ikke tilbake for hverken Colombia, eller Afrika. 

Fra Andradas Minas Gerais, Brasil 

86+ er scoren gitt av vår Q-grader med mange års erfaring. Nok erfaring til å være dommer når yngre Q-gradere konkurrerer. Den er ikke helt på høyde med kaffen vi hadde fra en annen «Sitio Bela Vista» fra fjorårssesongen. Den var av en annen type, Mundo Novo, og scoret over 88. En av finalistene i det brasilianske kaffemesterskapet. Denne som er en Red Catuai kommer fra en annen Bela Vista (som betyr god utsikt), den er nok ingen finalist, men absolutt en meget bra kaffe. En profesjonell Q-grader gir ikke 86 uten at det er noe spesielt med kaffen. Denne har ikke som mange andre kaffeparti ikke hatt SCA upgrade på veien over Atlanteren.

En ekte microlot.

Kun 300 kg pakket i 30 kg sekker kommer i første runde. De resterende 300 sparer vi på, i Brasil og tar den hit etter nyttår. Ønsker du å prøve kaffen så har vi prøver i Trondheim! Vi har stort sett bare hyggelige priser, men bestiller du tidlig kan det hende vi før til en ekstra hyggelig pris. Den kommer i prislisten ganske snart.

Denne kaffen er dyrket på hele 1355 meters høyde, noe som er uvanlig høyt i Brasil.

Score: 86+
Smaksprofil: «Fruits (orange, cashew), Excellent sweetness (sugar cane). Dense and creamy body.»
Q-grader: João Luiz (Dommer for Cup of Excellence BSCA)

 

(PDF lastes nedenfor)

 

Comments are closed.

×
Hopp til verktøylinje