Vår misjon er klar:
Å bli best på det vi gjør, uten å komplisere

Vår misjon er klar: Å bli best på det vi gjør, uten å komplisere

Større utenfor, enn i Norge

I Norge har vi lenge vært noe anonym i markedet. Vi har i mer enn 10 år levert kaffen som benyttes i Norges mest solgte RTD kaffedrikk, TINE's iskaffe. Den ubestridte favoritten hos de som kjøper iskaffe i Norge. Ingen over. Ingen ved siden. Det kan man nok trygt si.


Vi produserer våre produkter på vårt anlegg i Brasil (se bilde til venstre) hvor vi har pakkemaskiner for doy-paks og sticks. Vi har også det som behøves for å lage instant (pulver) konsentrat og det er det vi pakker i poser og sticks før vi sender produktene ut på markedet. Vi pakker våre egne merkevarer og vi pakker private label for noen av Brasils største matprodusenter.

Noen av våre produkter

Noen har vi produsert selv | Andre har vi fra gode venner
 • Waffle & Pancakes

Vi er best på sukkerfritt

Noen hevder at vi har verdens beste sukkererstatning og vi er ikke uenig!

Claudia Münch® JustSweet er ikke bare et selvstendig produkt. En naturlig prebiotisk lavkalori sukkererstatning som kan benyttes til stort sett alt man bruker sukker til. Det smaker som sukker, men er ikke og dette produktet er på mange måter det de fleste av våre andre produkter er basert på. Sukkerfri, lavkalori, diabetssikker, prebiotisk. Man kan si mye om JustSweet uten å overdrive. 

Coca-Cola® sender ikke 2 direktører fra Atlanta for å delta i møter med ingrediensleverandører med mindre det er veldig interessant. Og det er ikke bare Coca-Cola® som ser nyhetsverdi og fordelene med en naturlig erstatning for sukker, som smaker sukker.

Vi tror Claudia Münch® JustSweet, et produkt utviklet i teknologihovedstaden Trondheim, av MSc Claudia Münch, innvandret fra Brasil. Vi tror dette vil bli verdens mest foretrukne erstatning for sukker fordi produktet er prebiotisk og 100% naturlig!

SORZE4 AS
(Org. nr. 996130681)
har GS1 Leverandørnummer
9005326

Best Grocery Product Import & Development Company
Northern Europe

 

-

sorze4 AS | Commercial Delphi Score pr. 14th of October, 2020:

870

(+22 from 2019)

Average industry | Commercial Delphi Score pr. 14th of October, 2020 (Norway):

630

(-5 from 2019)

 

 

Hvis du har spørsmål, eller ønsker informasjon så send oss gjerne en beskjed. Inkluderer du ditt telefonnummer så kan vi sende deg en SMS, eller ringe deg, hvis du ønsker det:

  Kontaktskjema


  Klikk på bildet over for å se vår katalog!

   

   

   

  ×