Bolinhos de chuva
10. april 2020
#STAYHOME, men 12 juni er vi i Megamarket Interspar
17. april 2020

 Vi brenner ikke kaffe, vi er ikke et kaffebrenneri. Vi selger grønne bønner, og instant kaffe, men for å hjelpe våre kunder som er kaffebrennerier selger vi deres kaffe fra våre nettsider.

Fri frakt når du kjøper for 200 kroner, eller mer!

Vi har en egen side for kaffe i vår nettbutikk. De fleste typene er hele bønner, men om du varsler vil produsenten (en av våre kunder) kunne male kaffen for deg. For presskanne, filtermalt, eller det som populært kalles hyttekaffe (kokmalt). Bruker du filtermalt så har det betydning hvilken kaffetrakter du har. En Moccamaster lager bedre kaffe hvis den males litt forskjellig fra det som er mest vanlig for andre kaffetraktere. Med andre ord, kaffen i supermarkedet er derfor ikke alltid optimalt malt i forhold til hva den skal brukes til.

Gi gjerne beskjed hva du skal bruke kaffen til, hvis det ikke er hele bønner du bestiller.

Hele bønner holder seg «fersk» lenger

Uansett hvordan du brygger kaffen er det anbefalt at du kjøper nitrogenpakkede hele bønner, som du kverner hjemme rett før bruk. Hele bønner holder seg «fersk» lenger og gir alltid det beste resulatet.

Vår anbefaling

Vi har fortsatt litt igjen av en kaffe som var finalist i det brasilianske kaffemesterskapet i november 2019, Grand Finale 2019 | Limited Edition. En meget spesiell kaffe som ikke er slik det mange tror brasiliansk kaffe er. Det som selges i norske supermarkeder av brasiliansk kaffe er gjerne av lav kvalitet. Det som kalles commodity kaffe. Good-, eller fine cup. Det vi tilbyr er kun spesialkaffe som har en helt annen kvalitet. Det samme gjelder da selvsagt kaffe som selges av våre kunder.

Flor de Apia – Barcelona er en kaffe vi kjøper fra Colombia. Et veldedig prosjekt der en del av det som betales går til sykehjem og skoler i Apia. En meget god, spesiell og fruktig kaffe som kan kjøpes ikke bare fra vår kaffebrenner i Trondheim (Storm kaffe), men også fra Brent som er vår nordligste kunde, og Fjellbrent som ligger langt inne i Isfjorden.

Kjøp helst fra din lokale kaffebrenner, men hvis du ikke har en som selger på nettet, så kjøp gjerne noe fra vår nettbutikk hvor du også vil kunne finne mange andre spennende produkter.

Instant kaffe

Noen foretrekker instant kaffe, også kalt pulverkaffe. 

Det mange ikke vet er nok at vi er Norges største importør av slik kaffe. Vi har den ikke til salgs i butikker, i vår pakning, men i TINE iskaffe finner man kun kaffe levert fra oss, produsert på samme anlegg som den kaffen vi også selger til forhandlere som selger til kontormarkedet, til kaffeautomater, og den vi tilbyr i vår nettbutikk. 

En kuriositet her er at det som er verdens største produksjonsanlegg for instant kaffe, opprinnelig ble designet av en trondhjemmer, så vi kan vel da si at det ikke er bare Leiv Eriksson som har reist fra Trondheim til Amerika.

Tilbud på instant kaffe

Claudia Münch Brasilieiro er spesielt utvalgt av vår produktutvikler, Claudia, som til vanlig bor i Trondheim, men som ble født i Rio de Janeiro, Brasil. En kraftig, litt fruktig kaffe, ganske lik den TINE bruker når de lager iskaffe. Altså en god kaffe for den som drikker kaffen med melk (som Claudia). For den som vil lage iskaffe hjemme (oppskrift på posen).

Claudia Münch Back in Black, har fått navnet fordi den er pakket i sort pose, og «back» fordi dette er kaffen som hadde mer enn 50% markedsandel i norske supermarkeder da den ble distribuert av oss med navnet CAFÉ PELÉ. 

Fri frakt på kjøp over 200 kroner. Levert på døra, eller i postkassen hvis det er plass

Fri frakt gjelder uansett produkt. Ikke bare kaffe.

 

Comments are closed.

×

Hello!

Please click one of our representatives below to chat on WhatsApp or use our contact form.

×