Bio-Slim te
8. juni 2019
Vi er på veggen …
13. juni 2019

Spesialkaffe krever noe mer enn «supermarkedkaffe» som ofte kommer i big bags som fyller store deler av containeren. Spesialkaffe må varsomt lastes på pall og stues i container før den sendes til destinasjonen.

Vi har en ny container med spennende kaffebønner et sted ute på Atlanterhavet. I månedsskiftet juni/juli ankommer kaffebønnene Trondheim og vi vil da begynne å sende ut kaffesekker til kunder som allerede har reservert noe av denne spennende lasten.

Yellow Bourbon Honey Peaberry

Honey er ofte en beskrivelse av prosessen som benyttes for bønnene. Natural, vasket, eller honey er det som benyttes, men vår honey kaffe er mer enn prosessen. Disse bønnene kan man bare plukke første gang man plukker kaffebær fra en kaffebusk. Såvidt vi vet har man aldri hatt honey peaberry i Norge før. Ikke denne typen honey.

Selges i 20 kg kartong.

Yellow Bourbon Honey 15/16

For noen av våre kunder har denne blitt en favoritt. Både som vanlig kaffe og som base i espresso kaffe. En blanding av denne og f.eks. en Malawi gir en utsøkt espressokaffe. 

Yellow Bourbon Natural – UTZ

Fra Arco Iris, samme kaffebonde som har Sta. Edwirges Mundo Novo 19, fra ham får vi denne spennende natural-kaffen som er UTZ sertifisert (rettferdig handel).

Yellow Bourbon semi washed – UTZ

En litt dyrere kaffe med høy kvalitet fra Arco Iris. Semivasket, uten bruk av vann, på en miljøvenllig måte som ikke forurenser naturen, og uten utslipp til grunnvann og nærliggende vassdrag.

Yellow Catuai

Dette er en rund god kaffe som passer de fleste. Denne har vi som en erstatter for Mundo Novo 2018/2019 som ble raskt utsolgt tidligere i år. 

Ser ut til at det ble mye gult. Tilfeldig og valgt fra cupping. Ikke med fargepreferanse.

Forrige container gikk ut mye raskere enn vi hadde forventet. Synes du noe av dette ser spennende ut så kan det være en fordel å reservere før containeren kommer. Vi har prøver, både brente og grønne bønner, for den som ønsker det.

Comments are closed.

×
Hopp til verktøylinje