Grønne brasilianske kaffebønner
6. mars 2018
Testvinner Iskaffe – Sjokoladedrikker
7. mai 2018

For kaffekoppen, eller tekoppen, for de som liker den søte smaken. JustSweet kommer nå som «Sweet Bits». Akkurat passe for den som liker drikken litt søt, og den som ønsker den mer søt kan bruke 2.

0 kcal per Sweet Bit

JustSweet er et naturlig søtningsstoff, som er nedbrytbart i kroppen, og naturen. Kostfiberet som utgjør mesteparten av produktet inneholder noen kalorier, men fordi JustSweet er 25-50 ganger søtere enn sukker vil en Sweet Bit ha null kalorier. Du må spise 7 før du kommer opp i 1 kcal.

Esker med 120 biter

Vi ønsket å unngå plastesker, men det er ikke alltid man får det som man vil. Ikke sånn med en gang, men om ikke lenge vil JustSweet Sweet Bits selges i resirkulerbare esker av kartong/papp. Inntil da er vårt bidrag til natur og miljø, at JustSweet ikke er som kunstige søtninger. JustSweet akkumuleres ikke i kroppen, og ikke i naturen.

Lag en perfekt Latte uten sukker

sorze4 AS er som mange vet, leverandør av kaffe. Også til TINE’s iskaffe. JustSweet er godt egnet for å lage sukkerfri iskaffe, eller andre kaffedrikker som Cafe Latte som ofte søtes opp.

Comments are closed.

×
Hopp til verktøylinje