20% rabatt til veteraner
3. desember 2019
Ny vokalist for Claudia Münch Sjokoladedrikk
17. desember 2019

Vi hadde 120 kg – men nå er det kun 12 kg igjen

234 kr/kg (eks. mva) ser ikke ut til å dempe kjøpelysten når det står Geisha på «menyen». Av alt vi hadde tilgjengelig er bare 12 kg igjen av det som er på vei fra Europa til Trondheim. Er det noe du vil ha så må du varsle nå.

Sjelden har noen kaffe vi har hatt tilgjengelig vært så etterspurt som denne Geisha kaffen fra Finca Los Pirineos og utsolgt før ankomst. Sammen med  Finca Barcelona OP-355 og en veldig bra «regionskaffe» fra Flor de Apia gårdene, som da er en single region med sporbarhet, i samme sending kommer denne kaffen inn til Trondheim mot slutten av uka. 

Dette skrives om Geisha/Gesha på Wikipedia

Gesha , noen ganger referert til som Geisha , er en rekke kaffe [1] som antas å ha sin opprinnelse i Etiopia . [2] Det anses å produsere en veldig aromatisk og blomstret kopp kaffe, og etterspørselen etter den har vokst de siste årene. [1]

Den ble importert fra Costa Rica til Panama i Boquete-regionen . Det fikk fremgang og popularitet i 2004, da Hacienda La Esmeralda [3] deltok i en konkurranse med mye Geisha som viste seg å være veldig uvanlig og distinkt, og tiltrekker rekordpriser. [1] Den siste bragden av Panama Geisha-kaffe skjedde på auksjonen Best of Panama i 2018, [4] der mye Geisha-kaffe, produsert av «Lamastus Family Estates,» [5] solgt for $ 803 / per pund. Senere referert til som «Elida Natural Geisha 803», har den blitt solgt i forskjellige kaffebarer over hele verden for priser som strekker seg fra $ 75 [6]til $ 110 per kopp; noe som gjør den til den dyreste kaffen i verden. [7] Disse landene inkluderer USA, Japan, Taiwan, Storbritannia, Australia og mange flere.

Man kan mene mangt om kaffe. I forhold til mye annet er nok denne verdt pengene for den som ser etter noe spesielt. Navnet klinger selvsagt godt, men vi kan vel si at vi har smakt mye kaffe og Jacu Bird er nok et hakk opp, men det er også prisen.

Denne Geisha kaffen er nok noe av det bedre som vil bli brent i Norge nå før jul og på nyåret. Er du ikke en kaffebrenner, men ønsker å kjøpe ferdig kaffe til eget bruk så har vi 2 som med sikkerhet vil ha denne kaffen tilgjengelig: Storm Kaffe i Trondheim, PolarBear Coffee Roasters Trondheim og Carlos Coffee i Kristiansand.

 

Comments are closed.

×

Hello!

Please click one of our representatives below to chat on WhatsApp or use our contact form.

×