Overdreven konsum av brus og fruktjuice øker risikoen for tidlig død
19. mai 2019
Bio-Slim te
8. juni 2019
Vis alle

Flor de Apia – Et sosialt prosjekt

Etter planen så skulle vi ikke i 2019 ha fokus på andre kaffebønner enn de vi har veldig god tilgang på. De brasilianske, men noen ganger møter man folk med interessante konsepter og hvem liker ikke de som er genuint opptatt av å gjøre livet enklere for de som har fått et litt dårligere utgangspunkt?

Flor de Apia arbeider  for å forbedre de grunnleggende livsvilkårene for småbønder i Apia (Risaralda, Colombia) gjennom Procafés-foreningen som kjøper kaffe fra sine medlemmer. De betaler en bedre pris og investerer fortjeneste i utdanning og helse for medlemsfamiliene.

Flor de Apia samler midler, internasjonalt, gjennom sin veldedighetsorganisasjon El Cafetal Solidario , som invester 70% i sosiale tiltak for de trengende i Apia, 30% i forskning og bruk av nye grønne teknologier for å forbedre produktiviteten og bærekraft for kaffeproduksjonen.

Fra Flor de Apia vil vi kjøpe inn micro-lots fra små gårder i regionen Risaralda.

For 52 EURO i året kan du ha din egen kaffebusk i Colombia. Når kaffen høstes blir den «brent» og sendt hjem til deg (ca. 500 g per busk). Inntekten går til sosialt arbeid for barn (skole) og trengende i Apia.

Støtter du prosjektet vil du motta et nyhetsbrev regelmessig med nyheter om El Cafetal Solidario og bilder av ditt kaffetre. Skulle du ha behov for hjelp så bistår vi gjerne.

Comments are closed.

×
Hopp til verktøylinje