Kaffekonkurranse – Pinhal og Ouro Fino (Brasil)
25. oktober 2022
Hvorfor bør du unngå lett brus, meieriprodukter med kunstige søtningsmidler?
9. november 2022
Vis alle

En av de som går foran når sukkeret reduseres

Nå i November (2022) får brasilianske næringsmiddelprodusenter nye regler å forholde seg til. Alle som ikke reduserer sukkerinnholdet i sine produkter med minst 25% får en betydelig sukkeravgift å forholde seg til. Derfor søker nå mange brasilianske næringsmiddelprodusenter nye løsninger for å lage bedre produkter og å unngå tilleggsavgifter. Noen slike har valgt JustSweet fordi vår sukkererstatning er ikke bare lav-kalori, den er også 100% naturlig og smaker som sukker.

Pery logo Petry er en av de som har valgt å bruke JustSweet. Kunstige søtstoffer som ikke biologisk nedbrytbar sukralose og andre som kundene mistenker å kunne gi dem kreft, som aspartam og acesulfame K er ikke spesielt godt akseptert blant kundene. Petry sine produkter finner man i mer enn 5.000 utsalgssteder i Brasil, og de uten tilsatt sukker, med JustSweet eksporteres nå til mange land utenfor Brasil.


Ønsker du å vite mer om produktene fra Petry så kan du besøke hjemmesiden deres. Den er på portugisisk, men de fleste browsere som Google Chrome vil kunne oversette innholdet til det språket du selv måtte ønske. 

 

Comments are closed.

×
Hopp til verktøylinje