Amazon Secret Desktop skjermbakgrunn
24. september 2019
Vi åpnet nettbutikken på søndag (29.09)
30. september 2019
Vis alle

Den røde rubin – Årets julekaffe fra sorze4

For mindre enn 60 år siden, i 1957, ble forfatteren Agnar Mykles verk «Sangen om den røde rubin» forbudt i Høyesterett. I dag leses Rubinen som en vakker fortelling om en ung manns søken etter kjærlighet og kanskje passer det godt. Kaffebønnen Red Ruby er en “sjelden fugl” i kaffeverden. Nesten like sjelden som Agnar Mykles bok i butikkene i 1957.

Semi-vasking og naturlig fermentering gir denne kaffebønnen en spesielt søt smake med noter av sjokolade. En spennende kaffe som vil passe godt til julens gode og gjerne søte kaker. Eller kanskje som en dessertkaffe, for denne kaffen står godt alene.

Veldig begrenset “opplag”

 Noen har kanskje registrert at vi nå har lagt ut navnet på fazendaen hvor denne kaffen ble dyrket. Det gjorde vi nå, for vi kjøpte alt kaffebonden hadde av denne kaffetypen. Det er altså en single estate kaffe. Det kommer 5-tonn nå og vi har 2,8-tonn som er planlagt sendt med en senere container, hvis vi ikke selger partiet til USA.

Vi har noe prøver igjen på lager i Trondheim. Vi sender ut på forespørsel, så lenge vi har prøver igjen.

Når kaffen kommer inn blir det litt dyrere

I prislisten vil du i dag og frem til siste uke før ankomst se vår tilbudspris, Siste uke før ankomst vurderer vi å bruke vanlige kalkyler på disse kaffebønnene. En kombinasjon av sjelden og single estate er kanskje ikke et utgangspunkt for den som leter etter billigkaffe, så litt høyere pris må nok de som er sent ute belage seg på. Den tid den sorg. Forhåndsbestiller du får du prisen som står i prislisten.

Det er kanskje litt tidlig, men julemarsipanen kommer jo i butikkene straks, så vi kan sikkert si god jul!

Comments are closed.

×