Claudia Münch 2021
26. januar 2021
Fazenda São Silvestre (UTZ)
31. mars 2021
Vis alt

Cup of Excellence auksjonen har startet

Cup of Excellence: Auksjonen har startet.

Plassering sier noe, men det gjør også auksjonspris og at en kaffe ikke ble kjøpt av japanere sier også sitt.

Den som var den samme som vår Cup of Excellence kaffe ble kjøpt opp av det japanske kaffeselskapet TOA COFFEE Co., Ltd. med hovedkvarter i Tokyo. Selskapet var først av alle japanske selskap til å kjøpe Cup of Excellence på auksjon. I dag kjøper japanerne det de kommer over av god kaffe, så vi tar det som et kvalitetsstempel for kaffen vi kjøpte før Cup of Excellence konkurransen. 

Vår lott er like stor som den Toa Coffee Co kjøpte for USD 8.700 i Cup of Excellence auksjonen. 223,90 Kr. per Kg.

Auksjonen starter på Kr 6.750/30 Kg

“Utropspris” er den samme som Toa Coffee betalte i auksjonen. Du kan by på 1 til 5 stk. sekker á 30 kg. Frakt kommer i tillegg.

Frist for innsending av bud er 15 april, men vi forbeholder oss retten til å selge før det, hvis vi mener et bud er rimelig.

Gradering av kaffe er ikke 100% objektivt, men vår faste Q-grader, João Luiz de Oliveira Neto har gitt denne kaffen en score på 89,75. Noe over gjennomsnittsscore fra COE som var 88,15, men João er en erfaren dommer fra cuppingkonkurranser der han dømmer Q-gradere.

Det går gjerne på personlige mening, men det er lite tvil om at denne vil være blant det beste man kan få av kaffe i Norge utover våren. 

Comments are closed.

×