Beskyttet: Pris Informasjon | sorze4 Produkter
21. januar 2020
Kaffe og kanel cupcake
25. januar 2020

Kaffe fra Flor de Apia

Flor de Apia er et sosialt prosjekt. Du kan lese om det her på vårt nettsted. Kort oppsummert; Vi diskurerer aldri prisen når vi kjøper fra Flor de Apia. Det er ikke en billigkaffe, men fordi man betaler får man god kvalitet. Det er det man ofte går glipp av i denne diskusjonen. Betaler man bonden for tiden som brukes på å få frem en god kaffe, da får man det, en god kaffe.

Bøndene tilsluttet Flor de Apia betales gjennom hele året – Ikke bare når kaffen er ferdig høstet og behandlet.

Dette gjør at kaffen får den omsorg som er nødvendig for å få god kvalitet. Det handler nemlig ikke bare om hva man får når man selger. Man skal også leve mens man venter på at kaffen modnes.

På lager i Trondheim | Pris grønn kaffe

Castillo Rosario / OP-355
SCA 85 – Vanilla, honey, cítric, fruity, juicy, stawberry notes
74,15 kr/kg
Flor de Apia, region
 
Risaralda, PC-01
SCA 82 – Typical colombian: Sweet, soft and aromatic, notes of red fruits
58,15 kr/kg

Denne kaffen ble høstet i oktober 2019

Denne og annen kaffe fra Flor de Apia forsvant som dugg for solen. Vi rakk ikke å ta opp mye til Trondheim. Det meste ble solgt i Spania, men vi har et par paller igjen.

Det vi kan si er at dette er mye kaffe for pengene og en kaffe som er representativ for alt som kommer fra Flor de Apia. Alt er av god kvalitet. Vi er her helt transparent i forhold til hvem kaffen er dyrket av og solgt av. Finca Barcelona eies av vår etterhvert gode venn; Pierre Dumont som vil kunne bekrefte at vi aldri pruter på prisen de mener er rettferdig på den kaffen de selger. Det er nemlig forskjell på det å si hva man gjør, og det man kan dokumentere at man gjør! Vår handel med kaffe skal være rettferdig, og rettferdigheten skal være dokumenterbar.

Til de som leser dette og ikke er kaffebrennere. Våre kunder, kaffebrenneriene, har på toppen av disse prisene, som er uten merverdiavgift, også andre kostnader, som frakt-, lager-, produksjon-, lønn- og markedsføringskostnader, så den vil nok koste minst det man betaler for en «bedre» kaffe i dagligvarebutikken. Kvaliteten ligger langt over det du finner i butikk, så i de fleste tilfeller vil man få mye mer for pengene hvis man handler kaffen hos en av våre kunder, spesialkaffebrenneriene.

 

Comments are closed.

×

Hello!

Please click one of our representatives below to chat on WhatsApp or use our contact form.

×