Vår nye pulverkaffe
3. april 2019
ØKO instant
6. april 2019

Prøver grønne kaffebønner

Vi kjøper stadig inn nye spennende kaffebønner som gjerne er anbefalt av vår brasilianske cuppingmester (4 ganger) Edmilson Generoso

Vi får stadig inn nye typer grønne kaffebønner. Har du et kaffebrenneri og ønsker vareprøver så ta gjerne kontakt med oss.

Du vil finne en oversikt over hva vi har og hva vi vil få hvis du ser i vår prisliste for grønne kaffebønner. Vi førsøker å ha et variert utvalg. Både noe rimelig og det helt spesielle.

Alle kaffebønner fra sorze4 er sporbare

Ikke helt til grenen på en spesifikk kaffebusk, men ikke langt unna. Alle kaffebønner som tilbys fra sorze4 er «single estate», med unntak av vår honningkaffe som er micro lots. Honningkaffe kommer fra flere gårder og vi har oversikt over alle.

Om vår honningkaffe

Det er ikke for å ikke avsløre det hemmelige at vi ikke legger ut informasjon om dette, for honningkaffe (som den vi har) kan man kun høste første gang en kaffeplante får bær. En sjelden gang også ved andre høsting.

Honning beskriver gjerne prosessen som er brukt. Man beholder fruktkjøttet på lenger i tørkeprosessen, men dette er ikke årsaken i vårt tilfelle. Vår honningkaffe er første innhøsting. Bær med et tykkere «sukkerlag» rundt bønnen. Naturlig søtere.

 

 

Kontakt oss

Har du spørsmål, eller ønsker vareprøver, så ta gjerne kontakt. Vi mottar SMS hvis du sender inn dette skjemaet, og vi kan da ringe deg så snart vi er tilgjengelig (hvis du ønsker det og sender telefonnummer).

  Kontaktskjema

   

  Her er vi i verdens kaffehovedstad

  Comments are closed.

  ×

  Hello!

  Please click one of our representatives below to chat on WhatsApp or use our contact form.

  ×