Flor de Apia – Et sosialt prosjekt
28. mai 2019
Kaffe på vei til Trondheim
12. juni 2019

Virker, virker ikke …

Kanskje er det litt uvanlig å ikke skamrose et produkt man selger, men vi har som prinsipp at vi ikke skal love noe vi ikke kan holde. Derfor er vi helt ærlig på at vi ikke er like sikker på klorogensyrens effekter som produsenten av Bio-Slim og produsentene av slike «slankeprodukter» som Slender Coffee og Coffee Zero. VI nøyer oss med å si at produktet kan bidra til en normal forbrenning av fett, og kan virke positivt på blodsukkernivå.

Det er lov å være optimist og når produsenten av produktet hevder å ha gått ned 20 kg på 2 mnd kan man jo ikke være for tvilende. Litt høflig bør man jo være og litt åpen for at det kan være noe i det. Spesielt når man selv kanskje har noen kg for mye.

 

Ingen 50% rabatt første måned!

Vi ser at «kaffeproduktene» med klorogensyre selges med 50% rabatt på din første pakke. 169 kroner første måned og så abonnement til 338 per måned for en kopp per dag. Hos oss får du ikke det. Vi har ingen abonnement for de som glemmer å avbestille, men vi leverer til alle som bestiller.

79 kroner for en pakke koster det, 158 for 30 poser, men ikke fordi dette produktet er dårligere. Det er det ikke. Dette produktet er grønn kaffe med steviablader som kan være bra for blodtrykket og blodsukkeret, men for det siste så har vi den prebiotiske «Claudia Münch JustSweet» som har fått gode tilbakemeldinger fra kunder som har brukt det for å «temme» høyt blodsukker.

 

Dette og at produktet er en smakfull urte-te er det eneste vi kan love i dag.

Hos NCBI, US National Library of Medicine, National Institutes of Health kan du lese om forskning på klorogensyre.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3766985/

 

Comments are closed.

×

Hello!

Please click one of our representatives below to chat on WhatsApp or use our contact form.

×