Amazon Secret® – Nå til Norge

admin

admin

Vi regner med å ha første leveranse av Instant Amazon Secret til Norge i Juni!

Vi har ventet lenge, men nå kommer 5 smaker fruktdrikker fra Amazon Secret til Norge (amazonasfrukt merket med *):

Super-økonomisk

Mange sukkerfrie saftkonsentrat (vi nevner ikke navn her) oppgir 8 liter per flaske som selges til 35-40 kroner. Mange mener imidlertid at det ikke er veldig realistisk, da man må spe på med litt ekstra for å få en OK smak.

For Amazon Secret er det ikke slik. Hos oss er det minst 12 liter. De fleste vil nok lage mer og prisen per liter blir vel sånn ca. halvparten når (forventet) veiledende utsalgspris for “12 liters posen” er 39 kroner.

Også i porsjonspakninger

Vi garanterer ikke at alle 5 smakene kommer i esker med porsjonspakninger, nå i sommer, men utpå høsten vil nok alle smaker være tilgjengelig i esker med 28 enkeltpakninger, hver laget for 250 ml vann. 

Sukkerfri med naturlig søtning

Vi bruker selvsagt ikke syntetisk søtning. Vi bruker naturlig prebiotisk søtning. JustSweet utviklet av vår egen Master of Science. Det er godt nytt for de som utøver vektkontroll, eller av andre årsaker må begrense sukkerinntaket. JustSweet smaker som sukker. Noen sier det smaker bedre enn sukker.

Nå kommer også Fruity’n Sweet

Fruity’n Sweet er våre “ikke amazoniske” fruktdrikker. Med mer familiære norske smaker som jordbær, bringebær, eple, appelsin… og en spennende drikk laget av tindvedbær. Te med ingefær og den argentinske nasjonaldrikken Yerba Mate står på “porteføljen”.

Du kan lese mer om Fruity’n Sweet på brandets nettsider.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Post

Recent Post

Scroll to Top